aWorks Uitzendbureau
denken in kansen

aWorks is een familiebedrijf en opgericht in 2017. Bij aWorks bieden we snelle service met oog voor kwaliteit en persoonlijke aanpak voor werknemer en werkgever!

Over aWorks Uitzendbureau

Hier staan wij voor

Stabiliteit en een baan waar je dagelijks met plezier naar toe gaat, zijn belangrijke factoren in je leven. Iets waar aWorks jou bij kan helpen. Naast die passende baan die we jou kunnen bieden nemen wij ook de tijd jou te leren kennen. Je bent welkom en bij ons mag je jezelf zijn.

Daarnaast zijn we een meedenkende partner voor onze opdrachtgever. Wij staan 24/7 voor ze klaar en ontzorgen waar het kan. We werken transparant met korte lijnen en zorgen voor goede communicatie.

Jose aWorks Works

José Zwaal

Office & Operational Manager

José is het eerste aanspreekpunt voor klanten, sollicitanten en medewerkers. Als een echte spin in het web is haar niks te gek. Kennismaken?

Bunschotenweg 134, 3089 KC Rotterdam

Over Ons - aWorks Works

Ervaringen van anderen

verw-icon-3

Mary

Ik ben zeer tevreden over aWorks. Ik vind mijn werk erg leuk en de werktijden zijn prima.”

verw-icon-3

Patryk

“Work with Aworks it’s very good with good peoples and in a good atmosphere. Especially when we cooperate with the clients atmosphere, nice peoples even when it’s heavy job to do, everyone’s happy 😎”

verw-icon-3

Tesfaye

“Mijn ervaring met Aworks en mijn opdrachtgever is erg prettig. Ze zijn duidelijk, vriendelijk en er is altijd werk.”

Onze Certificeringen

aWorks is NEN-4400/SNA en VCU gecertificeerd. Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke onderdelen voor ons. Daarom zijn wij aangesloten bij deze organisaties en worden wij hierop gecontroleerd.

logo-vcuv
logo-arbeid
nen44001